Maak zelf eenvoudig uw eigen basketbal jeugdplan en planning

online basketbaltraining maken
jeugdplan basketbal bekijken

Met behulp van de onlinebasketballacademy.nl stelt u per leeftijdscategorie uw eigen jeugdplan samen. Op basis van meer dan 100 voorgedefinieerde vaardigheden bepaalt u zelf welke vaardigheid u aan welke leeftijdscategorie wilt aanleren. Met een jeugdplan basketbal:

  • Brengt u lijn aan in uw jeugdopleiding
  • Ontwikkelt u een herkenbare speelstijl
  • Zorgt u voor een goede doorstroming van spelers
  • Weten trainers welke vaardigheden spelers moeten beheersen
  • Professionalisering verhoogt het niveau

Basketbal jeugdplan samenstellen

Met de Drag&Drop functie kunt u tijdens het samenstellen van het jeugdplan, gemakkelijk vaardigheden naar verschillende leeftijdscategorieën slepen. Met deze functie kunt u ook de volgorde van de aan te leren vaardigheden binnen een categorie bepalen.

Jaarplanning jeugdplan

Wanneer het jeugdplan samengesteld en definitief is gemaakt, kan er een planning worden gemaakt voor het hele seizoen. In deze planning kunt u aangeven in welke periode een vaardigheid moet worden aangeleerd.

jeugdplan basketbal bewerken
jeugdplan basketbal planning

Seizoensplanning jeugdplan

In de planning van het jeugdplan wordt per leeftijdscategorie overzichtelijk weergegeven in welke periode een specifieke vaardigheid moet worden aangeleerd. Trainers hebben op deze manier een duidelijk overzicht over het hele seizoen. Zij weten wanneer welke vaardigheid moet worden aangeleerd. Door een specifieke vaardigheid op het scherm aan te klikken, wordt er uitleg geven over deze vaardigheid door middel van passende oefeningen. Deze oefeningen kunnen vervolgens met één klik aan de online training worden toegevoegd.

Met onlinebasketballacademy.nl wordt een training voorbereiden heel eenvoudig en kunnen trainers zich vooral focussen op het aanleren van de verschillende vaardigheden!